| JustAaGirl a întrebat:

Tpu...Am o problema...
Prima data am avut menstruatie luna trecuta pe 24 pana pe 27. Luna asta nu a mai venit nimic. Totusi inteleg ca sunt unele deleglari dar 3 saptamani sa intarzie nu e cam mult? In schimb imi curge chestia aia alba. Poate fi vorba de vreo infectie? D:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Adryano_Don_1986 a răspuns:

Nu. Esti gravida!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu! asa se intampla cand iti vine pentru prima data! dureaza cateva luni pana se regleaza si vei avea menstruatie la 28-30 de zile cum este normal!

| ByAnKaAlEx a răspuns:

Nu! nu e vorba de nici o infectie. unele menstruatii sunt intarziate asta nu inseamna ca e ceva periculos.eu cunosc o fata de 15 ani care nu a avut menstrutie 2 luni.cel mai bine ar fi sa vb cu mama ta k ea iti va spune daca e bine sau nu sa iti intarzie menstruatia.:*. daca se agraveza proble trebuie sa te duci la un medic ginecolog. sper ca te-am ajutat :*

| DeKoniec a răspuns:

Iti multumesc Doamne ca m-ai facut baiat

| mona a răspuns:

Nu e vorba de nici o infectie, esti la inceput si e normal sa iti vina ciclul neregulat[si daca luna trecuta adica in februarie ai fost in 24, luna asta ar trebui sa iti vina in 22 martie, deci nu a intarziat deloc]

| Morrígu a răspuns:

Este şi începutul, de aceea întârzie, dar să fie mai sigur cred că ar trebui să mergi la un control, pe TPU nu sunt chiar specialişti.

| darrio2007 a răspuns:

Ciclul normal vine la 28 de zile.Fa socoteala.

| JustAaGirl explică (pentru Adryano_Don_1986):

Sa fiu gravida cu cine? Cu aerul?! Doamne ce raspunsuri "inteligente" dau unii... x(

| Adryano_Don_1986 a răspuns:

Mai radem si noi de cate un fraier, nu?