Da, crema Aciclovir grăbește oarecum vindecarea, însă ce am observat eu că funcționează este...o să râzi, usturoiul. Mai ales dacă este aplicat pe locul care dă semne de herpes, mâncărime, usturime... Și chiar dacă deja se observă, poți face o pastă de usturoi (sau pur și simplu să îl tai) pe care să o aplici pe locul cu pricina. Și încă poți sparge veziculele înainte, apoi să aplici. Te avertizez că o să usture groaznic, posibil să îți dea și lacrimile, însă apoi locul va rămâne amorțit, deci vei aștepta vindecarea fără să fie prea incomodant. Usturoiul este unul dintre cele mai puternice remedii naturiste.
Și încă ceva: există în farmacii niște plasturi speciali care se aplică pe buze, ferind locul de umezeală și oferindu-i un aspect mai plăcut, în același timp grăbind vindecarea. Eu m-am bucurat mult când i-am descoperit.
Sănătate!
Cu crema aciclovir, costa 9-10 lei la farmacie.
Te dai de mai multe ori, de 4-5 ori timp de 4-5 zile.
I-ați și ceva pentru imunitate da nu îți mai reapară
Buna! Cere ceva de la farmacie, nu incerca prostii auzite pe net. Iti poate face rau pasta de dinti.
Aciclovir si vitamine. De la lipsa vitaminelor a aparut. E un mit ca de la deshidratare.
Merge cu orice acopera rana de herpes, inclusiv cu pasta de dinti.
Important este ca zona sa nu primeasca aer, ceea ce duce in cateva zile la distrugerea herpesului.
Am aciclovir acasă, uitasem de el fiindcă mi-a scris doctorita pe rețetă anul trecut. Multumesc!
Da,dar că sa nu reapare ai nevoie de un sistem imunitar întărit
Bine. Dar vezi să fie cremă de gălbenele pentru răni și cicatricii.
Sunt creme de gălbenele pentru pistrui, și acelea nu ajută
anonim_4396 întreabă: