Buna.Citeste ce scrie mai jos cu rosu si mergi mai bine la medicul de familie.Se intampla des asta? Sau doar azi dupa un meniu copios poate? Incearca sa renunti la dulciuri si mancaruri picante indeosebi seara, chiar si la bauturi carbogazoase, acestea inrautatind situatia.Vezi cum te simti, tine eventual un mic jurnal cu ce mananci si vezi cand apare senzatia de arsura. Orice problema care are legatura cu stomacul se poate rezolva din alimentatie in primul rand, cel putin in fazele incipiente cand inca nu-i prea tarziu.De aceea e mai ok sa mergi la medic, preventia e sfanta.Eu am reusit doar schimband alimentatia, insa tatal meu depinde de medicamente toata viata.Repet, incearca sa ai grija de tine si mergi la medic daca problema persista.Si bea ceai de musetel sau altele din astea calmante, iti vor face bine.
Ce ai mancat? De acolo simptomele.
Mergi la farmacie sa-ti dea ceva. Dar maine mergi la medic. Probabil ai probleme cu ficatul.
Hiperaciditate gastrica, musai sa mergi la consult medical, eventual sa faci o endoscopie.
Pe langa tratamentul dat de medic vital va fi regimul.
Sunt cateva leacuri babesti foarte bune pentru asta dar mai intai sa fi sigur ca nu e altceva mai grav.
Posibil sa ai arsuri la stomac, aciditate gastrica ridicata si confunzi cu pieptul.
Posibil gastrita, aciditate si reflux gastric samd.
Tine regim alimentar, pana ajungi la un medic gastro-enterolog.
Bună! Și eu simt că ar fi bine să faci programare la medic, rapid și fără prea mult gândit! Respectă și ceea ce ți-au zis colegii mei însă medicul e sfânt! Sănătate multă!
dobrin1019 întreabă: