Ba da mori.Deoarece corpul uman raspunde diferit la diferite cantitati de apa.Am vazut un documentar in care una bea cam 35 de sticle de apa de 0.5 litri adica 35*0.5=17.5 litri de apa pe zi.Si facea foarte mult sport si bea incontinuu apa.Si asa a inceput-o sa o doara capul ei in cap crescandu-i tensiunea intracraniana fiindca celulele nervoase adica neuronii se umpleau cu apa si isi mareau volumul asa volumul din cutia craniana a crescut si asa i s-a rupt un vas de sange si a murit foarte repede in cap facandui-se o hemoragie foarte grava.Deci faza cu 2 litri este o mare prostie fiindca corpurile noastre raspund altfel la 2 litri de apa. Daca vrei dovada uita-te la "1001 Ways To die" este o emisiune pe Sport.Ro Sambata si Duminica de la ora 22:00-23:00 si vei vedea acolo niste cazuri de moarte incredibile. Funda?
Un om normal ar trebui sa consume 2 litri de apa pe zi.Iar asta ar insemna sa bea de 5 ori mai mult. Poate ca nu mori dar tot se intampla ceva care nu-i de bine.Eu cred ca oricum un om nu ar suporta sa bea atat si ca ar da pe afara apa
Nu cred.Si cine ar bea 10 l de apa, nu putem bea nici 2 deodata.Dar daca vrei, faci experiment si ne anunti si pe noi.(glumesc)