| alexa2829 a întrebat:

TPU va rog ajutati-ma! Am facut 3 teste de sarcina unul in 18 si a iesit negativ, unul in 22 a iesit usor pozitiv adica abia se vedea linia de rezultat iar ieri inca unul la fel usor pozitiv.1 dintre intrebari este :eXista vreo sansa sa nu fiu insarcinata adica testul sa indice o eroare?(Cm pe data de 15 dec acum trebuia sa apara in 17 contact sexual aprox 20 de zile in urma)2 Este posibil sa fie prea mic si sa nu se vada totusi daca ar fi ceva ar trebui sa aiba 4 sau 5 sapt iar prietenei mele i s-a vazut sarcina ieri candam fost la ecograf laq un medic f bun are 5 saptamani.Este posibil sa fie vorba de o sarcina extra-uterina? Simptomele pot spune ca sunt asemanatoare doar ca dorm mai repede si mie cam sete si am dureri de stomac.Tin sa precizez ca din data de 8 sunt la dieta nu am mai mancat mult fara dulciuri ca de obicei si mai ales seara! ast rasp va rog nu mai imi ziceti de ce nu folo antibebe si prezervativul aici stiu e vina mea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| alexa2829 explică:

Am uitat sa precizes si faptul ca doctorul a zis ca nu se vede nimic ca intarzierea este foarte mica.

| DNSK a răspuns:

Numa..nu-l omora.

| yanira4u a răspuns:

Si totusi ai facut prostia desi stai ca asta se poate intampla? cu ce sa te ajute niste necunoscuti? dac tu nu ai fost in tare sa ai grija de tine...

| alexa2829 explică (pentru yanira4u):

Te rog mult nu imi mai raspunde asa ironic la intrebari nu am nevoie de asa raspunsuri! multumesc

| yanira4u a răspuns (pentru alexa2829):

Vai imi cer scuze.saracuta de tine.nici nu pot sa imi imaginez prin ce treci...

| alexa2829 explică (pentru yanira4u):

Veziti de treaba ta te rog frumos si raspunde la alte intrebari, rasp oamenilor ce intrdv. au nevoie de ajutorul tau pentru ca aceasta comunitate se numeste TPU cu TCU, asa ca scopul ei este de a ajuta nu a fi contra mea.In fine e doar o parerea a ta nu e gresita insa incepe sa ma deranjeze daca va m-ai certati la intrebarile mele si sa-mi raspunzi in acest fel.A si saracuta de mine are 19 ani are casa parinti si daca vreau il pastrez numa sa faci tu facultatea in locul meu.Multumesc anticipat

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mergi la alt medic să-ţi facă un test de sânge pentru depistarea sarcinii!

Toate cele bune.

| yanira4u a răspuns (pentru alexa2829):

Multumesc pentru grija ta.da ai drepatete ar trebui sa merg la faculate in locul tau, pentru ca daca esti insarcinata, nu vrei puteas merge. in legatura cu ce ai intrebat.nu am avut niciodata problema ta, dar daca vrei sa stii sigura daca esti insarcinata sau nu se face un test de sange, si afli 100% sigur daca esti insarcinata sau nu. la ecografie e posibil sa nu apara nimic pana la 3 4 saptamani.asta stiu pentru ca sunt deja la o faculate.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista o sansa infima sa nu fii insarcinata, 1 la o mie sau mai putin.
Sarcina e prea mica ca sa fii sigura ca se vede la ecograf. La un medic foarte bun, e posibil, dar nu obligatoriu sa se vada o sarcina de 5 saptamani. Este posibil sa fie si o sarcina extrauterina, dar asta vei afla cand vei face o noua ecografie, cam peste 15-20 de zile.
Nu e nici o vina, esti mama acum, ai alte responsabilitati si nimeni nu are voie sa te invinovateasca. Nu mai tine dieta, ii poti afce rau bebelusului. Vei avea timp sa slabesti dupa ce nasti, cand vei alapta, acum e important ca el sa fie bine, tu treci pe planul 2.

| alexa2829 explică (pentru Brigaela):

Eu nu ziceam de mine ca am 5 saptamani prietena mea are si i s-a vazut mie nu! si oricum nu o sal tin decio sa-l avortez

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru alexa2829):

Mai este mult pana la decizia de a omori copilul, nu te grabi. Este o decizie importanta care va duce la moarte copilului tau si care te va transforma pentru toata viata in mama unui copilas mort. Trebuie sa discuti cu partenerul tau, cu parintii tai, cu parintii lui, cu biserica de care apartineti, cu serviciul social al primariei, cu diverse ONG-uri ca sa gasesti o solutie de a da copilul spre infiere. Daca faci tot ce este omeneste posibil si nu gasesti o raza de speranta pentru copilul tau, atunci poti lua in calcul varianta uciderii lui., Dar pana nu stii ca ti-ai dat si sufletul ca sa-i salvezi viata, sa nu te gandesti la asta nici macar o clipa

| alexa2829 explică (pentru Brigaela):

Multumesc insa nu pot si nu vreau sa-l tin poate ca faptul ca sunt prea tanara ma zface sa nul doresc

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru alexa2829):

Astea sunt argumente pentru a nu face sex neprotejat, in nici un caz argumente ca sa iti omori copilul. fa tot ce ti-am zis intai, discuta de 100 de ori cu fiecare om din lumea asta care ii poate salva lui viata si te poate salva pe tine de a fi mama unui copil mort toata viata ta. Vei vedea ca exista intotdeauna o solutie in afara de moarte.