| anonimxzxzxzxz a întrebat:

TPU va rog ajutati-ma cam sunt in panica de ceva vreme, mi a iesit u fel de cos maricel pe penis ( dar nu pe capul penisului, ci pe o parte asa pe la mijloc ) si l am spart si a iesit o zeama ciudata ma rog, a si mentin ca nu am luat contact sexual cu nimeni, puteti sa mi spuneti daca e ceva normal... va rog eu mult... mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stalievus a răspuns:

Multumesc. O sa iti treaca peste cateva zile. Si eu am avut, m-am speriat, dar nu era nimic laughing Bafta. Sa ai grija de tine, si sa nu te lasi pacalit de internet fratewinking Ceauhappy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii ca nu va fi foc, spala locul cu ceai de musetel si nu mai purta chiloti o vreme, ar fi bine sa iei si un antibiotic, dar cel mai bine este sa mergi la un control, doctorul iti va zice cei mai bine pentru problema.

| Stalievus a răspuns:

Si eu am patit laughing Nu-i nimic. Spala penisul cand faci dus, si gata. Si eu m-am speriat, daar mi-a trecut. Stai linistit laughing Stiu ce vorbesc laughing Ceaoshappy

| anonimxzxzxzxz explică (pentru Stalievus):

Mersi mult frate, am citit tot feluri de cacaturi pe net ca poate fi sifilis si alte cacaturi dar eu nu am luat contact sexual si ma gandeam ca de la ce dracu sa am sifilis laughing) mersi frate mult, ai grija de tine