| Albãstriţaxx a întrebat:

TPU, va rog ajutati-ma! Vreau sa dau jos MACAR 5 kg in aproximativ 2 saptamani! Cum as putea face asta? Pentru cel mai bun raspuns dau FUNDITA happy :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dayuuum a răspuns:

Hei. Eu acum sunt la dieta si in 2-3 zile am dat jos un kg. Poti sa dai jos 5 kg cu usurinta daca ti dieta mea :
1. Nu manca zahar ( niciun fel de dulce, nici macar banane care contin si ele putin zahar, fara sucuri)
2. Nu manca faina ( orice snaks, patiserie, paine, dulciuri, prajituri - EXCLUSE DIN ALIMENTATIA TA )
3. Evita mancarea grasa si alimentele grase ( smantana, ulei, unt, carne de porc cu multa grasime, prajelile)
4. Dimineata fa cel putin 30 de abdomene si cel putin 20 de genoflexiuni.
5. Mananca fructe, legume cate vrei.
6. Bea apa.
7. OPTIONAL- ia pastile de slabit cu aloe ferox care te ajuta sa arzi grasimi si te ajuta sa te eliberezi laughing

Eu asta fac si functioneaza..usor usor o sa scap de 5 kg sper. Uite ce mananc eu intr-o zi intreaga:
Dimineata: mananc ori o omleta cu sunca presata SLABA de pui, cu o rosie (fara paine desigur, si omleta nu este prajita cu ulei, ci pur si simplu pe tigaia goala) ori niste iaurt degresat in care pun cateva fructe si miere.
Ca gustare : fructe : o nectarina, un mar, niste struguri
Pranz: legume fierte, carne fiarta, peste, omleta din nou sau doar fructe
Seara ( nu mai tarziu de ora 7-8) : lapte cu cereale fara zahar (cereale mussli din fructe uscate si tarate), fructe, ton la conserva cu o bucata de branza slaba si un castravete laughing
Ca gustare poti manca legume goale, fructe sau iaurt.
Sper sa ti si tu aceasta ''dieta'' si sa slabesti cat ti-ai propus. Funda? :*

6 răspunsuri:
| izabela1234 a răspuns:

Fa mult sport si nu mai manca seara dupa 6.

| Albãstriţaxx explică (pentru izabela1234):

Si crezi ca asa dau 5 kg jos in 2 saptamani? straight face sad

| LarissaMouse a răspuns:

Buna.Pai depinde si cat de mult iti doresti sa faci asta.Si eu tot 5 kg vreau sa dau jos;) Uite cam ce ar trebui sa faci:
1.Trebuie sa faci multe exercitii, pentru ca ele sunt baza.Sunt foarte multe videoclipuri de workout pe youtube care sunt foarte bune.Dar trebuie sa ai si o incalzire.Iti recomand ca dimineata sa mergi sa alergi macar 10 min, pentru ca iti va pune tot organismul in miscare. Apoi poti sa continui cu urmatoarele exercitii:
- https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s
- https://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo
-https://www.youtube.com/watch?v=PLP32Bd28cA
2.In legatura cu mancarea, nu prea ai ce sa faci.Nu iti recomand sa incepi o cura de slabire luata de pe net, deci uite ce te sfatuiesc eu:
-incearca sa renunti la paine, sau macar consuma mai putina
-e bine sa mananci cat mai multe fructe
-nu manca dupa ora 6 seara si, dupa ultima masa poti sa mai alergi 10 min ca sa se aseze mancarea
-hidrateaza-te mereu.Ficatul are nevoie de apa pentru a ajuta la arderea grasimilor.
3.Ai grija sa fi odihnita si sa nu te fortezi.Si daca chiar vrei sa slabesti, trebuie sa faci exercitiile cat de des poti.Sunt sigura ca vei fi surprinsa de rezultate.
Succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| Albãstriţaxx explică (pentru bursuc001):

Pai am 14 ani, cam 1, 62, 53 kg.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Albãstriţaxx):

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 56, 2 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu vreo 3-4 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

O seară frumoasă.