Salut! Dulciurile contin glucoza iar aceasta glucoza ajuta chiar la imbunatatirea muschilor si iti ofera energie. Intr-un fel, dulciurile sunt bune pentru muschi. Nu se maresc sau se fac mai mici din cauza dulciurilor, ci te ajuta sa ii intretii dar bineinteles ca orice se mananca cu masura! Stiu ca n-o sa-ti placa dar daca ai lipsa de calciu spune-i mamei tale sa-ti cumpere niste pastile care sunt foarte bune. poate ai auzit de ele, acelea care le bagi in apa si se face ca un suc. SI eu am avut problema cu calciu si intr-o luna mi-a trecut durerea. La PENNY poti gasi aceste pastile, la mine cel putin sunt in apropierea raftului cu cereale. Nu trebuie sa mergi la doctor ca sa le iei. Se ia cate 1 pe zi. Succes si sper sa gasesti o cale sa te simti mai bine!
Si pe mine m-au durut oasele si am baut lapte si mi-a trecut (bea lapte,mananca branza,oua, carne calciu (calciu pentru oase, proteina pentru muschi)crede ma ca am fost depedenta de dulciuri("fugeam" de mancare) de ce? pentru ca am crezut ca ingrasa eu fiind slaba(fals)nu m-a ajutat am redus dulciurile, mananc 1, 2ori pe sapt ceva dulce(cere organismul)dar am putut sa le las,(manaca stafide, banane cu iaurt simplu, miere )dulciurile nu sunt bune sunt tot felul de chimicale, recent am descoperit ca multe alimente sunt facute cu colorant facut din gandaci si se gaseste si in dulciuri, mananca ceva natural.
Voi nu ma intelegeti chiar de loc nu va mai spun nimic ca nici nu pricepeti? cum drqcu ma sa-mi faca bine dulciurile voi nu ati citit nici macar pe net ca ele nu sunt bune pentru organism )))) cititi pe net si dupa mai vorbim
Deeaandreea9156 întreabă: