| Girly97 a întrebat:

Trebuie sa fac consultatii medicale pentru obtinerea permisului de categorie B la 18 ani? Vreau sa ma inscriu dupa terminarea anului scolar la scoala de soferi in Bucuresti si vreau sa stiu de acum daca trebuie sa merg la vreun medic ca s avedem cum facem. Vreau sa termin scoala pana in toamna cand incep clasa 11.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Apocalipsa22 a răspuns:

Normal ca o sa-ti faca, nu cred ca la toate ci la cele care pot afecta conducerea, cum ar fi probleme cu ochii daca vezi bine, la cap sa nu ai epilepsie sau ceva asemanator, ai inteles tu. Nu o sa te afecteze daca ai o infectie sau esti racit sau ai TBC, SIDA etc.etc.

| Girly97 explică (pentru Apocalipsa22):

Sunt complet sanatoasa numai ca port ochelari de mica insa cu ei vad suta la suta perfect. happy Am avut si niste probleme cand eram mica dar m-am vindecat.

| Apocalipsa22 a răspuns (pentru Girly97):

Daca porti ochelari nu e nici o problema si tata poarta si conduce dar sa nu ii scoti la volan ca daca te vede politia si sesizeaza ca trebuie sa-i porti ai sa iei amenda.happy

| MGica a răspuns:

Iti va face avize medicale, sa-ti vada starea de sanatata, daca nu sunt probleme care pun in pericol condusul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuie sa faci o fisa medicala la una din locatiile autorizate de cei de la permise.

Ti se va face control ORL, oftalmologic, psihiatric, psihologic, ortopedic, neurologic si de medicina interna