Si daca stii cat de tare doare la ce-ti foloseste? Moldaminul este o penicilina retard, adica intra in organism putin cate putin. Prin urmare doare si cand ti-o face, si dupa. Gradul de durere difera de la un individ la altul, si de reactia fiecarui organism la substanta respectiva. E important insa sa ti-o faca cineva priceput, praful de Moldamin precipita (se intareste) imediat, asa ca trebuie sa stie cum sa se miste persoana care ti-o face. Pentru a evita riscul de a fi intepat de mai multe ori sa nu incordezi muschiul cand ti-o face ca e chinul si mai mare. Daca te doare tare dupa pune o compresa cu apa rece. Dupa ce-ti face injectia trebuie masat locul putin, sa se mai imprastie substanta sa nu faci noduli. Ai grija ca e un antibiotic si se pot face reactii adverse puternice, incearca sa-l faci ziua si in cursul saptamanii, sa gasesti mai usor ajutor daca ai nevoie. Am facut 8 ani intr-una Moldamin, deci stiu cam tot ce se poate intampla. Doare dar se scapa de problema cealalta, mai grava decat o durere, asa ca nu ai de ales. Te-am speriat suficient de tare? Hai ca trece, trebuie sa fii tare!
Durerea e la fel fie ca de 5 sau 10 ml.Dor destul de tare, dar gandeste-te ca pentru sanatatea ta.
Salut Radule, acesti "indivizi", incearca doar sa te sperie, tu fi barbat, ca nu moare lumea dintr-o injectie.Probabil ca va durea la inceput dar o sa treaca, toate trec.
Nu te va durea mult, decat daca iti nimereste vreun muschi mie asa mi-a facut si 3 saptamani abia mergeam, sa stau jos nu puteam decat pe cealalta parte. sper ca nu te-am speria. BAFTA!
5 ml e, o sa te doara numai cand mergi si cand stai jos, dar nu foarte mult timp. Maxim o zi.