| ___TL5G a întrebat:

Uite eu aș mai avea o problemă de când am fost copil mic, care nu îmi dă liniște niciodată. Când sunt singur mă joc tot felul de jocuri in mintea mea dar am nevoie și de un marker și un șnur pe placul meu cu care să funcționeze atracția ăia de scenarii.De ex am in cap doar scenarii cu adrenalină, că și cum mă bat cu cineva, sau îi omor, sau fac și lucruri mai bune.Nu sunt chestii imaginare de copil mic, sunt niște chestii care îmi produc o adrenalină mare, care mă relaxează. Dacă nu îl invârt in mână și nu mă uit la culoarea șnurului nu functionează, și dacă îl pierd sa nu îl găsesc am probleme cu nervii. Aștept un răspuns cât se poate de civilizat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Razzvan5444006644 a răspuns:

Fara supărare, ar merge un psiholog

| ___TL5G explică (pentru Razzvan5444006644):

Sau pshiatru?