anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultima data cand m-am cantarit acum 8 luni aveam 56kg cu tot cu haine,astazi m-am cantarit si am 56, 8kg cu tot cu haine(blugi,tenesi, geaca de piele).
Cam cat credeti ca ar cantarii hainele 1-2 kg? ca sa stiu cat sa scad din greutate.
Este normal daca de la craciun pana acum am slabit 1-2 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Kat123456 a răspuns:

Hainele nu au mai mult de un kilogram. In orice caz, eu cred ca e un lucru bun ca ti-ai mentinut greutatea stabila.

| Kamiichu a răspuns:

Geaca de piele este cam grea si blugii la fel, cred ca vreo 2 kg (daca nu mai mult) ar trebui sa scazi. Pai depinde de organism, de ce sa nu fie normal? E bine ca reusesti sa te mentii

| Annnonimm a răspuns (pentru Kamiichu):

Pai daca cantarul mi-a aratat ca am 56 kg are trebui sa scad 2-3 deci asa avea 53. Deci nu e nimic grav daca am slabit 3 kg de la craciun pana acum? Am citit niste articole pe net unde scria ca daca slabesti brusc 4-5 kg poti avea cancer.
Si de asta m-am speriat
Mersi de raspuns

| Kamiichu a răspuns (pentru Annnonimm):

Nu stai linistit/a, au trecut cateva luni de la craciun totusi, deci nu e brusc :*

| Annnonimm a răspuns (pentru Kamiichu):

Multumesc! :* ^_^

| Kamiichu a răspuns (pentru Annnonimm):

Cu placere ^^ :*