Aproximativ! Daca nu si-a dat drumul in tine si doar ti-a fost tie frica sa nu ramai, inseamna ca nu esti insarcinata si poti sta linistita. Daca a ejaculat in tine, atunci iti recomand sa mai faci un test pentru siguranta ta.Desi eu sincer cred ca nu esti, odata ce testul e negativ si au trecut si 4 saptamani.Mai fa unul sau mergi si fa analize de sange, sunt mult mai sigure si le poti face dimineata, pe nemancate.Beta Hcg se numesc.Ai grija de tine, eu cred ca nu esti! Si daca rezultatele sunt tot negative si menstra nu vine, mergi la medic, poate fi vorba doar de o dereglare, nimic grav.Te-am pupat!
Bună!
NU exclude în totalitate o eventuală sarcină!
NU ai citit ATENT răspunsurile pe care ţi le-am dat la întrebările anterioare...
Se fac 2 teste de sarcină "corecte", aşa cum explicam anterior - ele se CONFIRMĂ unul pe altul şi au o "siguranţă" de 98-99 %!
Pentru "diferenţa" de 1-2 % TREBUIE făcut un test de sânge HCG.
Toate cele bune.
A fost luat POSTINOR dupa 24h de la contact, menstruația a venit dar redusă din cauza POSTINOR-ului. Nu a fost vorba de ejaculare, s-a ciupit putin prezervativul intr-o parte. Am intrat intr-a 5a saptamana hormonul sarcinii trebuia sa se vada CLAR, mai ales ca nu a fost vorba de ejaculare si a fost și POSTINOR luat repede, ce naiba.
A fost luat POSTINOR dupa 24h de la contact, menstruația a venit dar redusă din cauza POSTINOR-ului. Nu a fost vorba de ejaculare, s-a ciupit putin prezervativul intr-o parte. Am intrat intr-a 5a saptamana hormonul sarcinii trebuia sa se vada CLAR, mai ales ca nu a fost vorba de ejaculare si a fost și POSTINOR luat repede, ce naiba...
A fost luat POSTINOR dupa 24h de la contact, menstruația a venit de doua ori intr-o luna, prima data dupa 5 zile de la POSTINOR si a tinut doua zile mai intai o pata maronie si dupa normal cantitate/culoare, iar dupa a venit la aceeasi data care trebuia sa vina dar tot asa, o pata mica maronie dupa care normal a tinut-o o zi, e o dereglare hormonala de la POSTINOR. Nu a fost vorba de ejaculare, s-a ciupit putin prezervativul intr-o parte. Am intrat intr-a 5a saptamana hormonul sarcinii trebuia sa se vada CLAR, mai ales ca nu a fost vorba de ejaculare si a fost și POSTINOR luat repede, ce naiba.
Deeaandreea9156 întreabă: