| Silvia93 a întrebat:

Unde ma pot opera de apendicita? Un spital / o clinica curata cu oameni de treaba ( nu conteaza cat costa ) vreau sa fiu tratata bine nu ca medicii din spitale. (in Bucuresti)
Cer seriozitate, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| j1NNNx a răspuns:

Cel mai bine te operizi intr-un spital happy!

| Margarita_Radu_1997 a răspuns:

Hei pot recomanda spitalul floreasca am fost tratat acolo eu zic ca sunt ok oameni si doctori de acolo

| Silvia93 explică (pentru j1NNNx):

Ce scrie in intrebarea mea?

| j1NNNx a răspuns (pentru Silvia93):

:)) Cauta si tu aici. http://www.cmb.ro/spitale/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista o groaza de spitale private in Bucuresti, unde te costa bineinteles, dar esti tratata asa cum vrei tu.

da apendicitata asta se opereaza de urgenta, cum de ai tu luxul asa de a iti alege spitalul?

| Silvia93 explică (pentru suntserios):

Urasc operatiile, nu am vrut sa fac cand am fost dusa la spital (acum 3 ani)si mi a dat tratament cu losec si nurofen plus o alta pastila. A fost ok, nu m` a mai durut dar acum incepe din nou sa ma doara si vreau totusi sa fac operatie.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Silvia93):

Din cate stiu eu apendicita nu se trateaza cu pastile, se opereaza, e singura solutie... da na eu nu sunt medic