anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde pot sa îmi fac si eu în București injecții cu botox la axile pentru transpirație la un preț mai mic? Știti vreun medic care face aceasta procedura sau o clinica de sanatate ce lucreaza cu CNAS? In rest toate clinicie private sunt extrem de scumpe pentru aceasta procedura, care de altfel se repeta la cateva luni...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cred că nu cel mai ieftin tratament ar trebui să te preocupe ci acela ce satisface CALITATIV!

de ex,

https://www.dermalife.ro/tratamente-tratamentul-transpiratiei-excesive

| CravataAlbastra a răspuns (pentru sierra1):

Lasa-ma cu cel mai calitativ ca asa m-am dus eu la cea mai scumpa clinica din Pipera pentru a-mi trata acneea si ce sa vezi o gramada de bani ca sa ma agravez si mai rau...si cica erau medici cu studii chiar si în america : )) In ziua de azi nu ce e scump e si bun, sunt servicii sau produse ieftine care isi merita banii.

| sierra1 a răspuns (pentru CravataAlbastra):

"Lasa-ma cu cel mai calitativ ca,,," - ok, sunt tot felul de golănași pe oleics și pe feisbuk ce te injectează de doi lei. Apelează-i cu incredere

desigur efectul va fi tot de doi lei!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată?

| CravataAlbastra a răspuns (pentru sierra1):

In niciun caz nu m-as duce la o persoana neautorizata! Dar ma refer la faptul ca sunt diverse preturi, in loc sa dau la o clinica de fite cica 700 euro, pot gasi la un pret de 700 lei acelasi tratament facut de catre un medic specializat. In multe domenii ale esteticii se intampla acest lucru.

| Elliiieo3 a răspuns:

Am invatat pe propria piele ca uneori un pret mai mic duce la o cheltuiala mai mare. Am fost si eu la o "clinica" unde era mai ieftin si n-a ținut, apoi am fost unde e mai scump, dar nu cel mai scump si s-a vazut diferenta. Du-te la o clinica dermatologica, dar nu "unde merg vedetele" ca e o minciuna curata ce promoveaza ele pe Instagram.