Cred că nu cel mai ieftin tratament ar trebui să te preocupe ci acela ce satisface CALITATIV!
de ex,
https://www.dermalife.ro/tratamente-tratamentul-transpiratiei-excesive
Lasa-ma cu cel mai calitativ ca asa m-am dus eu la cea mai scumpa clinica din Pipera pentru a-mi trata acneea si ce sa vezi o gramada de bani ca sa ma agravez si mai rau...si cica erau medici cu studii chiar si în america : )) In ziua de azi nu ce e scump e si bun, sunt servicii sau produse ieftine care isi merita banii.
"Lasa-ma cu cel mai calitativ ca,,," - ok, sunt tot felul de golănași pe oleics și pe feisbuk ce te injectează de doi lei. Apelează-i cu incredere
desigur efectul va fi tot de doi lei!
In niciun caz nu m-as duce la o persoana neautorizata! Dar ma refer la faptul ca sunt diverse preturi, in loc sa dau la o clinica de fite cica 700 euro, pot gasi la un pret de 700 lei acelasi tratament facut de catre un medic specializat. In multe domenii ale esteticii se intampla acest lucru.
Am invatat pe propria piele ca uneori un pret mai mic duce la o cheltuiala mai mare. Am fost si eu la o "clinica" unde era mai ieftin si n-a ținut, apoi am fost unde e mai scump, dar nu cel mai scump si s-a vazut diferenta. Du-te la o clinica dermatologica, dar nu "unde merg vedetele" ca e o minciuna curata ce promoveaza ele pe Instagram.
Flavius_Stanciu_1996 întreabă:
GaByTzzz_5098 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: