lolita
| lolita a întrebat:

Unde pun termometrul pentru a vedea temperatura reala a corpului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

La copiii mici, temperatura se masoara intrarectal, la cei mai mari termometrul se pune in axila( sub brat).

Elianna
| Elianna a răspuns:

In... fund! Serios! Asa mi-a recomandat doctorul ginecolog cand am vrut sa stiu cand are loc ovulatia, pentru a ma feri de sarcina.

soothe
| soothe a răspuns:

Rectal sau oral. La subrat in general temeperatura este mai mica cu cel putin 0. 5-1 grad decat in interiorul corpului.

| Corina a răspuns:

Draga Lolita, pentru a vedea temperatura reala, la adulti, termometrul se pune sub brat, iar la copiii mici (sugari), termometrul se pune intrarectal (adica in fundulet).

lolita
| lolita explică:

Eu il puneam sub limba si astazi m-a indemnat ceva sa-l pun sub brat. m-a uimit faptul ca diferenta era destul de mare, de 0, 8 grade.

| alexflor87 a răspuns:

Termometrul se pune sub brat

| BiaJ a răspuns:

Sub brat ...cred.

| tim a răspuns:

Deci in gura, dar daca l-a pus cineva in gura aialalta.de evacuare, atunci nu e o idee buna. de asta se pune sub brat, si te gandesti si tu e ca cu 0, 5 pana la un grad mai mult decat arata

| lifeistough a răspuns:

Sub limba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La subrat, in gura sau in fund laughing

| thealc a răspuns:

Cand am fost sa i mi fac o injectie doctorita mi.la pus la subrat...

| noname_1116 a răspuns:

Normal cred ca sub lumba... dar intr-un spital cand e folosit de mai multi, se pune sub brat

| anonimat_6608 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie pus sub brat.

| Dutuc_Ioan_1977 a răspuns:

Temperatura reala a corpului se ia rectal atit la copii cit si la adulti si nu este o rusine