Draga, daca nu se fac consultatii pe TPU tu de ce iti dai cu parerea aiurea fara sa ai idee?!
Usor cu urgenta, stai sa-mi iau manusile chirurgicale, intinde-te pe pat, asa, deschide picioarele si pregateste-te pentru control.
Probabil ai impresia ca esti luata peste picior, asa cum am si eu cand incepi cu "urgent", stiind ca noi aici in TPU nu facem consultatii prin www. si cred mai de graba ca trebuie sa mergi la ginecolog.
Stiu asta si am mentionat mai sus, Vreau pareri si cautam sa ma linistesc pana la control caci aveam un mare sstres. Multumesc oricum.
Draga, daca nu se fac consultatii pe TPU tu de ce iti dai cu parerea aiurea fara sa ai idee?!
Nu este cazul sa te panichezi atata timp ca sangerarile nu sunt de culoare rosu aprins f dese si insotite de crampe f puternice, deoarece asta ar insemna un avort spontan. datorita modificarilor majore din corpul tau cum ar fi nivel de tostesteron si progesteron sunt f ridicate acum, ori alt motiv poate fi ca sarcina se fixeaza ...astea ar putea fi unul din motive, mergi azi si faci un control... sper sa fie cu folos si iti doresc sarcina usoara
Buna
E bine ca mergi la doctor si mult mai bine ar fi sa te duci cât mai repede( dimineața ) doctorul o sa-ti spună ecact.
Poate sa fie menstruatia peste sarcina dar nu subt sigura, cel mai bine o să-ți spună doctorul.
Sarcina usoara