La ecografie, sarcina incepe sa se vada cam la 5 saptamani daca medicul o cauta cu atentie si cam la 7 saptamani daca nu o cauta deloc. daca tu nu i-ai spus medicului ca ai putea fi insarcinata si sarcina are sub 7 saptamani, nu prea avea cum s-o vada. Daca avea sub 5 saptamani nu putea sa o vada deloc.
Pe de alta parte, nu poti avea semne de sarcina inainte de intarzierea menstrei, asa ca probabil simptomele tale nu sunt date de asta.
Sfatul meu este ca de fiecare data cand faci investigatii, de oricare ar fi ele si suspectezi ca ai putea fi insarcinata, sa anunti medicul despre asta. Altfel ai sa te trezesti ca faci ceva periculos pentru bebelus sau ca nu afli de o sarcina la timp.
Te rog spune-mi ca nu-s eu tatal :-s
Poate e vreo toxiinfectie alimentara ceva
Muhaha, daca ai sub 17 ani si ai inceput viata sexuala ' esti usuratica... ti-am zis'o eu ca sa nu te supere alti... iar daca nu nu stiu vezi rezultatele
Pentru a fisigura ia-ti un test de sarcina, e pana in 10 ron, gasesti la farmaie si supermarket
Nu o judeca exista fete care isi incep viata sexuala si la 12 ani si raman gravide.
Eu ce ziceam anturajul. totusi ma gandesca asa la 12 ani gravida? WTF adica fata aia ininte sa faca hai sa zic "dragoste" nu s-a gandit k are 12 ani si are o viata ininte?
2. exista prezervativ
Pentru a fi insarcinata trebuie sa ai si ameteli etc, se poate sa fie o toxiinfectie alimentare sau o indigestie...mai mult nu
Buna. In primul rand acum asta e valabil pentru toate fetele care se cotzaie si nu se protejeaza, nu e greu sa dau cativa lei pe un pachet de prezervative si pentru o placere de 2 secunde nu merita sa iti distrugi viata atat pe a viitorului copil cat si pe a ta. Asa ca dc sa stai cu frica cand poti sa faci ce e corect. In al doilea rand posibil sa fie de la mancare fast food etc ce ai mancat in ziua respectiva. Bafta