Iti recomand nucile, sunt bune pentru memorie. Si indeparteaza-te de lucruri care iti provoaca dependenta (cum ar fi site-uri care nu te ajuta).
Ceai de ginko biloba, eu imi faceam cate 1-2 litri pe care ii beam pe parcursul zilei. Imi luam frunze nu plicuri ca era mai ieftin si la cantitatea aia e mult mai convenabil. Oricum e 6-7 lei o cutie din care faci vreo 15l de ceai cred.
Din cate stiu contine si o cantitate mica de cofeina, deci te face si putin mai alert, pe mine ma ajuta sa intru in starea aia de invatat si sa pot sta cu orele pe subiecte, ce e foarte important e sa iti intri in stare si sa indepartezi orice te poate distrage: telefon, calculator, muzica pe care iti vine sa canti...
Tu nu ai o problema de concetrare tu ai o problema de invatate. Aia nu o sa o rezolvi cu nici o pastila. Trebuie sa te pui si sa inveti
Nu a fost doar ceaiul, clar si multa munca, afinele sunt un plus pentru concentrare de asemenea, dar la mate in bac am luat 10
Foarte mult foloseam ceaiul prin sesiunile de la facultate cand invatam toata noaptea dinaintea examenului si mergeam nedormit, dar totusi functional, mare parte si din cauza ceaiului zic eu, ca ma tinea nu doar treaz, dar si alert si concentrat
In loc de pastile incearca un timer de tip pomodoro (spre exemplu cel cu 25 de minute de lucru si 5 pauza), e foarte bun.
Ia tu următoareale pastile de invățat: TOACEALIfort sau REPAPITULin
(oricea altă rețetă e o frecție cu marmeladă. Asta dacă ințelegi)
Floryn9 întreabă:
mateielisey întreabă:
Wendego întreabă: