Nu m-am drogat dar daca te apuci in primul rand provoaca excitatii psihologice(innebunesti) un sentiment de tensiune si uneori reactii violente modifica senzatiile auditive, vizuale, olfactive iar viata cotidiana numai are decat un singur scop:consumarea drogului.Lipsa acestuia genereaza un rau fizic: transpiratiile, dureri osoase si musculare, insomnii agitatie neliniste agresivitate. Drogurile modifica personalitatea, altereaza psihicul si distrug treptat sistemul nervos! funda?
Eu nu, dar stiu pe cineva care o face. Spunea ca ii place senzatia atunci cand este "high". Oricum, am iesit cu respectivul cand era drogat si se purta ca un copil hiperactiv, facea glume aiurea, exagera cu orice.
La un moment dat, acum cativa ani a fumat sora mea iarba. A spus ca nu a simtit absolut nimic, poate doar o ameteala usoara.
Nu! si nici nu cred ca o sa incerc vreodata. Nici macar de cuuriozitate. Din cate am auzit eu e "bine" pentru. cel ce incearca, dar asta doar in mintea sa. dauneaza. provoaca dependenta chiar si de la o cantitate mica. Drogurile pot provoca decese de la un capat la altul. De ce crezi ca sunt interzise?. sau la cele licite de ce crezi ca scrie pe pachet ca sunt "periculoase"
Nu iti recomand.
oricum probabil ai auzit despre cafea ca este recomandata. Dar niciodata in cantitati mari (nu stiu de ce dar cafeaua este un drog foarte foarte "usor" sa spun si te poti lasa usor de ea.)
happy new year!
Nu! dar, ce mai intrebare, nu-mi spune ca vrei sa te droghezi? nu o fa! iti vei strica viata!
E misto incearca. . ce draq e ma intreabarea asta? ati inebunit toti cu etnobotanicile alea si drogurile... apucati.va de un sport ceva sau invatati carte lasati prostiile astea