| misterjuve a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu un sfat...Ce inseamna daca am ejaculat cu sange? era sperma si era si o nuanta de rosu in ea...Ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Urgent la medic poate fi o infecție, ceva mult mai grav. Spune-i mamei tale nu sta asa dacă vrei pe viitor să faci copii.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai o infectie genitala sau urinara. dar trebuie sa te vada un urolog cat mai repede, fiindca o cauza rara de hemospermie este reprezentata de tumorile de testicul.

| misterjuve explică (pentru Brigaela):

M-am uitat pe internet pe sfatulmedicului.ro si din 8 simptome ale hematospermie cum ar fi: Durere cand ma urinez, durere cand ejaculez, sange in sperma, febra etc. am doar o simptoma...credeti ca este serios?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru misterjuve):

Cred ca este serios, nu neaparat grav. Dar nu pot sa exclud ceva grav. Durerea si febra sunt semne de infectie. Hemospermia in absenta lor poate insemna tumora de testicul (si atunci nici nu ai avea simptome urinare). E important sa meri la urolog sa excluzi ceva grav, mai ales ca tumorile testiculare apar la tineri.