Mai bine mergi la medic. Probabil sunt inflamate amigdalele. Nu te lua dupa cei care zic "Ia o pastila si iti trece". Daca e amigdalita se pot infecta cu puroi si va fi mai rau. Daca nu poti chiar acum sa mergi la medic, fa-ti un ceai cald sau bea un nes, o ciocolata calda, oricum ceva cald ca sa te lase un pic durerea si senzatia aia. O zi frumoasa!
Pai ai putea sa iti iei un suc natural de portocale dupa aia pune-ti intr-un pahar si pune vreo 2, 3 lingurite de mie si pune-l la incalzit... bea-l cat de caldut poti si sa vezii ca dupa cateva minute te lasa durerea fa asa 2, 3 zie si nu mai ai nimic... asa am patit si eu si mi-a spus o batrana din Spania despre aceasta metoda si a functionat pai bafta funda?
Si eu am patit asa.Te sfatuiesc sa iti cumperi tantum verde pastile si sa le sugi, acum si seara, si daca nu iti trece ia si maine dimineata daca te doare. Daca nu iti trece du-te la un medic sa te consulte. FUNDA?
Nu mai bea apa. Du-te la farmacie si cumparati cateva pastile de "strepsils" sau" faringosept".( astea sunt de supt).iti va trece
Hei,cu siguranţă ai amigdalele umflate, chiar dacă nu ai roşu în gât.Eu te sfătuiesc să mergi la medic şi până atunci, du-te la farmacie şi cumpără ceva care să sterilizeze, ori un spray de gât cum ar fi Hexoral, ori nişte tablete de Trachisan, sunt cu mentă, deci sunt acceptabile. Însănătoşire grabnică!
Amigdalele umflate nu le am nu ma dor si nu sunt ele umflate. Pe langa ele se umfla cateodata si ma doare ca si cum se muta nodul din gat sau ce o fi ala
Acum beau un ceai cald. Sper sa nu ma mai doara. E foarte neplacut. Daca nu imi trece ma duc la medic.