| The0nly a întrebat:

Va rog am nevoie urgenta de ajutor.Cainele meu un ciobanesc german numai mananca deloc i-am dat sunca, muschi si mancare speciala de caine.Am inteles ca asa au catei o boala la varsta tineretii.Si o alta intrebare am auzit ca are nevoie de perfuzie de la veterinar ma intereseaza cat costa ca deocamdata sunt la tara si nu este veterinarul in sat si trebuie sa ne intoarcem si drumu lung.Va multumesc Mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Poate sa fie o parvoviroza (sau jigodie, in termeni populari), si o doza de vaccin costa in jur de 60 de RON, se administreaza intravenos dar si intramuscular.Cel mai bine e sa-l duci urgent la veterinar pentru ca poate sa moara din cauza bolii.Sincer imi pare rau, succes.

2 răspunsuri:
| ppaulica a răspuns:

Păi, daca e trecut de 2 luni, trebuie sa-l înveți, nu trebuie cu nărav.
Și eu am un caine de 4 ani, ciobanescgerman, iar când a fost mic, primele 2 luni a fost obișnuit cu suncă, mușchi gătit, ca și tine.
N-a mai vrut, era tânăr, ai mei s-au îngrijorat, dar m-am gândit să-l dezvățăm de nărav și i-am dat mâncare mixta, având în vedere că avea 2 luni, n-a vrut, primele 2 zile, nu i-am dat altceva decât oasele acelea, dar apoi a simțit nevoia să mânânce și bine-nțeles trebuia să mânânce ce ii se dădea.
Incearca asta iar apoi daca e grav du-l la veterinar.

| The0nly explică (pentru ppaulica):

Tu chiar nu ai inteles situatia asa-i?