| blacksui a întrebat:

Va rog din suflet daca doriti sa faceti un bine pentru cineva carei bolnav de leucemie acuta are nevoie de sange,daca doriti sa donati sa salvati o viata,donati sange pentru Stanoniu Dumitru Daniel, internat la spitalul coltea din bucuresti.Va rog din tot sufletul sa donati pentru el un baiat tanar.Va multumesc din tot sufletul.
Acum intrebarea mea este cine are suflet bun sa faca acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La Coltea au destul sange. Termina cu spam-uri inutile.

| TM6524 a răspuns:

Lol TPU s-a transformat in Trinitas TV si nu stiam?

| blacksui explică (pentru Cosmin86):

@depinde,dar ar trebui sa inveti cu adv ce inseamna spamm.Si nu, nu au sange destul mai ales pentru grupa BIII negativ.

| blacksui explică (pentru TM6524):

Daca o ruda de a ta sau chiar tu ai fi avut leucemie, cred ca nu ti-ar fi placut deloc.Omu cand are nevoie de ajutor apeleaza la toate solutiile posibile.

| TM6524 a răspuns (pentru blacksui):

Daca vrei sa te faci utila, pur si simplu spune prietenilor. Cei de pe TPU nu sunt toti din Bucuresti si mai ales TPU nu e un site pe care sa postezi chestii de-astea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru blacksui):

La leucemie nu se face transfer de sange. Si au si grupa BIII destul, cunosc pe cineva care lucreaza acolo + ca ei au dat sange la alte spitale, citeste si tu stirile.

spam = mesaj inutil si aberant, cauta pe net definitia exacta. Ce ai dat tu acum e la fel de aiurea ca mesajele alea pe facebook cu share sau like pentru ca primeste nu stiu ce cineva cu probleme

| blacksui explică (pentru Cosmin86):

Se face transfer de sange datorita faptului ca trebuie sa creasca trombocitele dupa chimioterapie fiindca organismul este foarte slabit.Fiindca noi 6 persoane pentru o punga de sange.