| Katherineeeeeeee a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine straight face
Imi puteti da cure de ingrasare?
Ce ar trebui sa manand dimineata,dupa masa, seara ( + orele )
si ce ar mai trebui sa mananc intre mese. si cam in cat timp se vor vedea rezultate...
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Cea mai potrivita cura de ingrasare este cea cu polen.incepi cu un sfert de lingurita de polen dimineata pe stomacul gol si continui in fiecare zi pana se umple lingurita...nu este foarte gustos dar poti sa il bei cu suc si atunci nu mai este nevoie sa il mesteci si sa ii simti gustul.
este cel mai sanatos mod de a te ingrasa...ti-o spun din experienta personala.organismul tau va asimila doar cat are el nevoie si isi va regla, etabolismul. poti face o cura sau doua de polen cam 2-3 saptamani fiecare

| Katherineeeeeeee explică (pentru deeadeea111):

Si cam cat am sa ma ingras? eu fiind foarte slaba am nevoi de vreo 5-6 kg

| deeadeea111 a răspuns (pentru Katherineeeeeeee):

Depinde de organism

| ByTPUceNaspaE a răspuns:

Cea mai potrivita cura de ingrasare este cea cu polen.incepi cu un sfert de lingurita de polen dimineata pe stomacul gol si continui in fiecare zi pana se umple lingurita...nu este foarte gustos dar poti sa il bei cu suc si atunci nu mai este nevoie sa il mesteci si sa ii simti gustul.
este cel mai sanatos mod de a te ingrasa...ti-o spun din experienta personala.organismul tau va asimila doar cat are el nevoie si isi va regla, etabolismul. poti face o cura sau doua de polen cam 2-3 saptamani fiecare