Nasol. oasele de pui pot perfora intestinele.
daca nu il vede un veterinar nu ai ce sa-i faci.
roaga-te sa nu se intample perforarea (nu e obligatoriu sa se intample) si da-i doar apa, fara mancare.
veterinarul va putea face mai mult.
asta e.
regret
Buna MSLOVELY098,
Deci, nu se poate intampla nimic...Doar daca acele oase erau expirate. Ceea ce este posibil. Depinde de varsta cainelui si daca el manca de obicei oase de pui. Oasele de pui nu sunt bune pentru caini, dar cei ce sunt obistuiti cu ele nu am nici-o problema. Daca nu a m-ai mancat, aceasta pare sa fie problema si trebuie sa ajungi la veterinar...sau m-ai "babesc" sa zic asa.dai sa manance iarba sau verdeturi. Este un calmant pentru stomacul animalelor. Astept razultat
Se simte m-ai bine?
Nu stiu ce ar putea sa aiba dar incearca sai dai niste lapte sau lasa-l pe afara sa manance niste iarba e buna cand se simte rau incearca
El nu mananca nimic in afara de royal canin sensible! adica nu i.am dat noi nimic pentru ca vomita daca manca altceva deci are stomacul sensibil acum nu a vomitat! ii dau apa poate ii face bine! imi place sa cred ca e bine daca face caca chiar daca face asa moale! chiar m.am bucurat cand am vazut ca a facut si in casa ca e un semn de bine. ( in alta situatie as fii innebunit daca ar fi facut in casa) va multumesc pentru raspunsuri cred ca o sa caut un veterinar pe aici fac tot posibilul sa il consulte un doctor!
Tu te-auzi?
@MSLOVELY098 Oasele de pui sunt foarte ușor de sfârâmat și bucățiile sfârâmate sunt ascuțite deci nu prea e de bine. Vezi ce mai face în următoarele ore, că e posibil și să n-aibă nimic. Dar ești sigură că le-a mâncat? Poate doar le-o fi ros și lăsat pe undeva, că totuși, nu e comod pentru el să le înghită. Dar totuși du-l la veterinat cât mai repede, că veterinari sunt în orice țară, noi nu putem ghici în cafea dacă are sau nu ceva. Oricum, baftă.
Laura, evident ca ma aud cred ca la meseria pe care o am am raspuns destul de corect Sunt veterinar si am intalnit des probleme de genu...Ti se pare ca eu am spus ca sunt bune.Nu, nu sunt...numai ca daca un caine este obisnuit cu astfel de mancaruri nu-i nici o problema.Am un caine care nu mananca altceva decat oase, de cand l-am cumparat nu am putut sa-l fac sa manance ceva mai sanatos pentru el.Acum are 14 ani, este un caz fericit Deci nu inteleg care ar fi problema ta!