anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog spuneti-mi ce este mai bun pentru slabit: inotul sau sala de fitness? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Mie mi-ar placea mai mult inotul si pentru el votezbig grin.

| cucalic a răspuns:

Amandoua sunt bune deoarece ajuta la miscarea intregiilor muschi si se dezvolta m-ai bine musculatura.eu una as opta pentru amandoua. daca poti sa le pui in practica nu ezita.bafta

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Eu zic ca aman2 sunt bune dar acum fa ceva care sa nu faci cu silă

Bafta!

| dolyan a răspuns:

Inotul, categoric, este cel mai complex sport, iti lucreaza toti muschii!

| TudorProCulturism a răspuns:

Miscarea si alimentatia in primul rand. Inotul arde f multe calorii, antreneaza inima si plamanii, este un sport extraordinar. Fitness-ul este iti ofera un tonus f bun, muschi mai fermi ( nu te face ca un baiat!), daca ai peste 15-16 ani mergi la sala de 2-3 ori pe saptamana( insa gaseste un instructor cu adevarat capabil si constient de ce face) si inoata de ori pe saptamana sau chiar mai des, vara este scurta oricum. Daca ai timp de sa nu le faci pe ambele?