anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sunt in culmea disperării, nu mai am răbdare, mă doare spatele, azi alte doua teste de sarcina Barza tip stilou și camera dar tot negativ fiind la 5 săptămâni. Poate e si stresul de vina. Deși mereu in pat, mă gândesc să merg la medic sau a fost o sarcina chimica sau avort? Și acum îmi curge secretie densa gălbuie, sânii tot mai grei ...nu as vrea sa merg la medic până după 22 dec. Ce sa fie oare? Nu mai rezist, am toate simptomele de sarcina normala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

De ce sa nu mergi la medic? Astfel de probleme nu se rezolva pe TPU, unde predomina adolescentii.Incearca sa intelegi ca oamenii aia nu au studiat si practicat atatia ani pentru ca tu si multi altii sa va rezolvati problemele pe internet. Daca ai respect si constiinta fata de propria persoana, te comporti ca un adult responsabil, nu ca un copil si te duci la un control.

| Lory78 a răspuns (pentru dullcat):

Pentru că am lucrat dincolo și el nu își mai asuma și abia am bani de chirie...e ok?!
Va mulțumesc

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru Lory78):

Trist ceea ce scrieți! Deși sunt bărbat, urăsc bărbații care consideră femeia c...ă, partenera doar bună pentru s...x, dar când se întâmplă ceva, întorc spatele și își abandonează partenera, să se descurce singură, de parcă, eu nu ar avea nici o vină! Niște brute!

| dullcat a răspuns (pentru Lory78):

Niste straini care nu au mai trecut prin asta nu au cum sa ajute.Nu e vina nimanui ca te sperii gandindu-te la sarcina, la 45 de ani, cand toate testele sunt negative, nu te supara ca-ti spun.La momentul actual esti in Romania? Incearca sa te calmezi si mergi la medicul de familie. Daca esti asigurata nu trebuie sa platesti nimic. Daca nu, imprumuta bani de la cineva si rezolva, fiindca tot intreband pe TPU nu vei gasi raspunsul cautat.Nu degeaba scrie deasupra cu rosu : Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| dullcat a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Pe 9 decembrie spunea ca ei doi isi doresc acest copil, acum spune ca el nu isi mai asuma.Nici nu stii ce sa mai crezi cu atatia oameni care se distreaza zilnic pe aici, inventand diverse.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru dullcat):

Ceea ce am scris mai sus! Bărbați doar cu ce au în pantalon, dar în rest sunt imaturi, incompetenți, dar mai ales lași! Întrețin un raport sexual cu o fată, apoi când apar complicații o iau la fugă, de parcă nu ar avea nici o vină!

| Lory78 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Mulțumesc frumos pentru toate cuvintele spuse,dar nu e cazul la anumiți bărbați doar la acest individ să spun așa. Acum, că dormisem buștean, am testul cu o liniuță roz. Am o doctorita ginecologa și chiar prietena și în orasul care locuiesc și în Cluj de unde sunt. Apoi consider că acea liniuță se pozitiveaza abia săptămâna viitoare, adică să fie mai in evidenta deoarece și simptomele sunt mai accentuate. Va mulțumesc pentru sfaturi, sunteți amabil. Eu nu am asigurare dar acel individ își dorește copilul și e o problema complicata sau relație să zic așa.

| Lory78 a răspuns (pentru dullcat):

Glumești! Fiica mea e la medicina cea mica, apoi sa merg la medic pentru ce?! Așa devreme, cunosc cum e cu sistemul in Ro. Așa aștept să fiu sigura. Iar dacă am apelat aici este că nu am luat niciodată AC. Și au efecte secundare ....la care m-ai derutat complet. M-am informat peste tot. Spre liniștea mea am apelat aici, nu sa fiu in contradictoriu cu Nimeni.

| Lory78 a răspuns (pentru Lory78):

Deja e mai accentuata liniuță roz ...sunt doua liniuțe. Daca e cu gemeni se pozitiveaza mai greu testul...dar am 5 săptămâni azi cam asa