anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog, un sfat! Imi amoreteste piciorul stang de sus din sold/fesa pana in talpa unde resimt furnicaturi. Este insuportabil si sunt f speriata pentru ca pe zi ce trece se simte tot mai tare. Am o usoara durere si simt presiune pe partea stanga deasupra osului pubian de vreo 5-6 luni. Ce poate sa fie? Am si o rana pe col destul de avansata. Are legatura? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simonasimona1992 a răspuns:

Ai o problema pe sistem nervos. Nervul sciatic iti este afectat, dupa descrierea pe care ai facut-o.
Poate fi o contractura musculara in zona fesei de care tu poate nici nu stii, poate fi o discopatie sau hernie de disc.
Mergi la medic si totul va fi bine.
Cat esti la mare, ai grija sa nu sari in apa (ca sa eviti toate accidentarile), sa nu te lovesti ..sau mai stiu eu ce.
Va fi bine.
Si cu rana de pe col....medic si aia!
Nu uita ca sanatatea e cel mai de pret lucru. Daca nu ai tu grija de tine, nimeni nu va avea!
Bafta!

2 răspunsuri:
| ĄĿiŒ a răspuns:

Cred ca este mai bine sa apelezi la un medic din moment ce durerile sunt atat de mari si persista. Nu te lasa in baza internetului ca iti pune un diagnostic bun, un mic drum la doctorul de familie si te vei simti mai sigurwinking. Afla de la medic daca este ceva grav sau ceva ce se poate rezolva usor cu un tratament prescris. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ĄĿiŒ):

Abia peste doua saptamani merg... speram sa fie ceva temporar. maine plec si la mare... sper sa nu fie grav