| Corinaa a întrebat:

Va rogggg mult de tot zicetim si mie niste prajituri ceva care se fac usor de tot. asi manca ceva du; lce si nu-mi plac cele cumparate mai bune facute la mama acasa dar nu stiu ce prajituri ast rasp. pe tokyo_you

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoooneyThePuf a răspuns:

Eclere:
80 gr margarina, 10 linguri de apa se fierb pana clocotesc de cateva ori. Se adauga 100 gr faina, se amesteca repede pana nu mai sunt cocoloase si se ia vasul de pe foc. Se lasa la racit. Cand aluatul e rece, se adauga 3 oua (cate unul pe rand, se amesteca ff bine dupa fiecare ou pus) apoi din compozitia obtinuta se ia cu lingurita (daca le vreti mai mici) sau cu lingura (daca vreti sa scapati repede de ele), se pun gramajoare in tava, se lasa spatiu intre ele ca vor creste la copt.
Eu le umplu cu budinca de vanilie sau de ciocolata si pun peste frisca.

80 gr margarina, 10 linguri de apa se fierb pana clocotesc de cateva ori. Se adauga 100 gr faina, se amesteca repede pana nu mai sunt cocoloase si se ia vasul de pe foc. Se lasa la racit. Cand aluatul e rece, se adauga 3 oua (cate unul pe rand, se amesteca ff bine dupa fiecare ou pus) apoi din compozitia obtinuta se ia cu lingurita (daca le vreti mai mici) sau cu lingura (daca vreti sa scapati repede de ele), se pun gramajoare in tava, se lasa spatiu intre ele ca vor creste la copt.
Eu le umplu cu budinca de vanilie sau de ciocolata si pun peste frisca.

80 gr margarina, 10 linguri de apa se fierb pana clocotesc de cateva ori. Se adauga 100 gr faina, se amesteca repede pana nu mai sunt cocoloase si se ia vasul de pe foc. Se lasa la racit. Cand aluatul e rece, se adauga 3 oua (cate unul pe rand, se amesteca ff bine dupa fiecare ou pus) apoi din compozitia obtinuta se ia cu lingurita (daca le vreti mai mici) sau cu lingura (daca vreti sa scapati repede de ele), se pun gramajoare in tava, se lasa spatiu intre ele ca vor creste la copt.
Eu le umplu cu budinca de vanilie sau de ciocolata si pun peste frisca.big grin

0 răspunsuri: