| gabytzu22 a întrebat:

Va salut fratilor, azi mergand frumusel prin oras aud niste voci in spatele meu si una suna cam asa"frate azi mi-am parlit parul de pe burta/piept", eu gandul meu"laughing)) prost mai esti" asa acum vreau sa vad intreb daca este vreo problema in a face acest lucru multumesc anticipat fundawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Da, este o problema, risti sa te arzi. In mileniul 3 exista solutii de epilare mai putin riscante. Apeleaza la un salon de cosmetica, nu costa mult.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca auzi voci care nu exista, consulta un psihiatru. Altfel nu vad de ce ar fi o problema de sanatate.

| gabytzu22 explică (pentru doctorandus):

Ba doctoranus eu am vorbit frumos nu cred ca m-am legat de nimeni si daca vezi ca am pus intrebarea intr-un loc gresit puteai sa-mi zici cu frumosu'

| gabytzu22 explică (pentru Empathizer):

Multumesc pentru raspuns stiu ca exista o gama variata de metode dar eram curios daca ceea ce a facut el prezinta vreun risc majorhappy

| doctorandus a răspuns (pentru gabytzu22):

Nu am vrut sa te jignesc, dar nu prea se intelege care ar fi problema de sanatate. Ca ai auzit voci sau ca si-au parlit aia parul? Despre marinari am auzit ca s-ar rade cu lumanarea, asa ca nu mi se pare o problema de sanatate.