Care e intrebarea? Ce treaba are HIVul cu activitatile astea? HIV se ia doar prin sex.
Ma gandeam daca am eu rani la maini sau ceva, ma gandeam ca poate fii acolo un risc, nu vreau deloc sa marginalizez deloc pe baiatul ala, doar ca cred ca hiv ul e singura mea ' temere ' asa cand vine vorba de chestii transmisibile.
Ma gandeam daca am eu rani la maini sau ceva, ma gandeam ca poate fii acolo un risc, nu vreau deloc sa marginalizez deloc pe baiatul ala, doar ca cred ca hiv ul e singura mea ' temere ' asa cand vine vorba de chestii transmisibile
Ma gandeam daca am eu rani la maini sau ceva, ma gandeam ca poate fii acolo un risc, nu vreau deloc sa marginalizez deloc pe baiatul ala, doar ca cred ca hiv ul e singura mea ' temere ' asa cand vine vorba de chestii transmisibile
Asta e fals. Dacă te înțepi cu un ac cu care s-a înțepat el şi riscul este sub 0, 1% îți dai seama că puteai să ai palma numai o rană că nu luai nimic. Încearcă să te controlezi şi să te porți normal cu acel băiat.
Ar insemna sa aiba si el rani deschise si sa bateti palma amandoi cu sangele curgand pe maini, sau sa te saruti cu cineva sa schimbi vreo 4 litri de saliva doar ca sa ai cea mai mica sansa de a lua HIV.
Nu se va intampla, stai linistit. In mod realist, fara contact sexual, se ia doar daca faceti injectii cu aceeasi siringa sau asa ceva.