| Gino202 a întrebat:

Văd cu ochiul drept încețoșat dar doar scriusul mic, de la o distanță de 5 m,cu stangul văd perfect, să fie vorba de diabet sau problemă la ochi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cine crezi ca-ti da un diagnostic aici. Nu sunt medici aici. Mergi la control! Eu, de exemplu, nu vad cu ochiul drept ca mi s-a spart o vena sub retina si a deplasat-o de la loc.

| Gino202 explică (pentru Salontanul):

Zic ca poate a mai trecut cineva prin asta și îmi spune ce a fost

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Gino202):

Aceeași boală poate fi din cauze diferite. Un consult medical este cel mai sigur și, din proprie experiență, îți spun că medicii nu mușcă. laughing

Urmează să mă duc la medic să-mi fac control dar am vrut să-mi fac o idee ce ar filaughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Gino202):

Apropo! Diabetul afecteaza ambii ochi. Rar se intampla sa afecteze doar unul. Te stii cu diabet?

Nu dar văzusem undeva ca afectează ochii