| EnciclopediaProstiei a întrebat:

Varicela, pojar si toate bubele alea care le faci cand esti mic, nu stiu sa le fi avut vreodata. am intrebat-o pe maica-mea acum cativa ani si a zis ca nu mai tine minte daca am avut. taica-miu e mai senil din punctul asta de vedere deci nici nu a avut rost sa intreb. am inteles ca daca le faci mai tarziu sunt mult mai grave, in rare cazuri chiar si letale. stiu ca mai bine caut pe net dar sunt documentatii de zeci de pagini iar eu caut ceva in cateva cuvinte.
de apendicita ce credeti, e mai grava la o varsta inaintata(25-30 ani)? ca nici de aia nu vad sa fiu operat
mersi frumos, numa bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| EnciclopediaProstiei explică:

Am uitat sa precizez ca sor-mea le-a avut pe toate si stiu ca sunt extrem de contagioase, iar traind in casa cu ea la vremea aia....ar fi trebuit sa iau dar eu, serios, nu tin minte sa fi fost vreodata plin de bube de orice gen sau culoare.

| awspam a răspuns:

De ce tie frica nu scapi laughing)

| EnciclopediaProstiei explică (pentru awspam):

Pai da nu mi-e frica, daca imi era frica ma duceam la un doctor si ceream sfatu. eu am cerut asa, ceva, informativ. crezi ca maine daca iau varicela si mor, imi pare rau? din contra, asa apar si eu la stiri. parca o vad pe andreea esca "un tanar bucurestean a murit din cauza varicelei"
asa macar ma tine lumea minte vreo doua luni. de abia asteapta si ei si eu.

| awspam a răspuns (pentru EnciclopediaProstiei):

Nu ai cum sa stii cand iei numai dca e sa mergi in casa la cineva. sti doar ca se sta in casa cand e asta, eu am avut si cand am luat o nu am stiut dar pe urma a luat si un var de al meu care a venit la mine si doua saptamani am stat in casa amandoi,