| cosminvgb07 a întrebat:

Varicocelul se poate face din cauza întinderii mușchilor(de exemplu daca am sărit în apă)? Varicocelul se poate face din cauza masturbării?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Troll!

| jj7700 a răspuns:

Nu. Nu se cunosc exact cauzele varicocelului, asa ca pozitia oficiala a comunitatii medicale este ca este cauzat de factori genetici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa îți fie suspendat contul pentru spamm excesiv.

| darrio2007 a răspuns:

La greutatea ta mai poti sari si in apă? Troll.

| cosminvgb07 explică (pentru darrio2007):

Da

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este spam ca nu face reclama. Intrebari repetitive pe parte de sanatate. Au fost si altii suspendati pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Întrebări repetitive da. Seamănă cu userul ala radandam ce suferea de ipohondrie, de 50 de ori aceeași întrebare o punea.
Ori e troll, ori e bolnav psihic.

Va rog raspundeti-mi la întrebări dar nu îmi suspendați contul.Mie îmi este tare frica că e varicocel.Sa de-a Dumnezeu să nu fie.Ca daca e varicocel nu mai pot munci și chiar mor de foame

| cosminvgb07 explică (pentru anonim_4396):

Eu vreau doar sa îmi răspundă cineva care a avut varicocel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosminvgb07):

Continua asa sa vezi cum ramai man fără cont laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru cosminvgb07):

Du-te la medic si rezolva problema. Aici sunt doar sfaturi de la multi neavizati, medicii nu sunt pe TPU. Te inteleg ca ai probleme sau esti foarte obsedat dar nu le rezolvi aici.

Daca poti sari si in apa, nu ai nici pe drk.

Dumneavoastră ați avut așa ceva?

Nu. Si acum am nepoti de varsta ta.

Dumneavoastră când stați în pat vi se vede o gâlma moale langa testicul?

Cred ca ai nevoie de un control psihiatric daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa te uiti toata ziua la oo.