Menarha - prima menstruatia de regula la 13 - 14 ani vine, sunt cazuri cand ori mai repede ori mai tarziu vine, deci este normal sa inca nu aiba la 11 ani.
Si eu am 13 si 4 luni si nu mi-a venit dar nu e vorba k e plinuta sau cv ci cat de dezvoltat e organismul ei atata tot
Lol ce intrebare stupida ciclu vine cand vrea el nu e vorba de varsta am o prietena are 15 ani si nu i-a venit:-J nu mai pune intrebari din astea stupide cauta pe net
Nu are nimic...ciclul o sa vina la timpul lui
eu am 13 ani(eu tot sunt plinuta dar nu tare...sunt normala )
si a venit acum nu de mult
asa ca nu e nimic rau
pa-pa :*
Are 11 ani!-u cati ani ai? e ok ca nu i-a venit ciclul.la cat vrei sa-i vina la 9?:Omai are mult timp pana sa-i vina -poate sa-i vinala 13 14 15 ani.depinde de fiecare.dca nu o sa-i vina pana la 17 ani atunci da poate avea o problema.stai linistita e totul ok nu-i nimic daca e plinuta fiecare cu conformatia lui. funda?
Nu are nimic.Eu am 12 si inca nu am.Si eu sunt un pic plinuta, dar m-am apucat de slabit...Nu conteaza la ce varsta vine.Nu te ingrijora!
Nu este nici o problema
la unele fete le vine ciclul tocmai pe la 16 ani sa nu-si faca griji
Nu are nimic! mie mi-a venit la 13 asa ca sa stea linistita! mamei mele la 16 asa ca nu are de ce sa isi faca griji.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: