anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare mult sa fac în fiecare zi sport? De luni pana sâmbătă merg la sala și duminica fac acasă antrenament de tip H.I.I.T.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce sport faci?

| RobertMoon a răspuns:

E prea mult sa faci 6 zile pe saptamana sala, iar duminica HIIT. Muschii aia cand mai au timp sa se refaca tinand cont ca se dezvolta in zilele de pauza? Asta e un program foarte slab. Eu nici cand eram incepator nu ma duceam la sala in fiecare zi, maxim de 5 ori pe saptamana cand voiam sa ma concentrez pe fiecare grupa individual.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

După cum am zis, duminică H.I.I.T, iar de luni pana sâmbătă antrenament la sala, lucrez fiecare grupa de mușchi, iar la finalul fiecărui antrenament 30 de minute banda sau bicicleta electrica (aceea de unde faci din picioare). Durata antrenamentului o am de 1 ora jumătate - 2 ore.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine faci 30 de minute de cardio HIT 3 zile si culturism 3 zile pe saptamana tot corpul, organismul vrea sa se odihneasca