| teclado a întrebat:

Vine un vegetarian să mă ajute la o treabă la mine acum!
Cu ce pot sa îl servesc?

Nu mănâncă carne.
Nu bea alcool.

Ma gândeam la fursecuri.

Si suc oare merge?

Ce suc?

Sau voi ce îmi recomandați?
Sa mă duc acum la chioșc să am și eu ceva cu ce sa servesc omul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai bine i dai bani sa si cumpere el ce stie ca i place decat sa faci o gafă

| Frank51 a răspuns:

Prăjitură, chipsuri, fructe

| teclado explică (pentru CristiDinBucuresti):

E prieten cu mine de 10 ani
Nu vrea bani mă stresează crezi că nu era ușor să ii dau 50 euro pentru 50 minute de consultanță!?

Eu m-am recompensat preventiv așa în decursul anilor. În medie am redirecționat către el toate cazurile mai complexe ce necesitau intervenția unui om cu capacități intelectuale de extraterestru.
Așa că el a câștigat în medie doar din oamenii care aveau nevoie de o mână de ajutor să zicem măcar 300 euro profit / lună doar de la cei pe care i-am trimis eu la el.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru teclado):

Si nu poti sa il intrebi daca bea un suc si un fursec sau o prajitura sau o inghetata? Si macar sti ce sa cumperi, sau cauta pe google ce maninca un vegetarian, ca ce maninca toti vegetarienii maninca si el

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Merge.

| dullcat a răspuns:

Vegetarian inseamna ca nu mananca carne.Dar lapte sau oua poate manca.Deci e usor sa gasesti snackuri care nu contin carne.