Daca este nevoie de omorarea nervului, inseamna ca trebuie curatata toata maseluta la interior si scos nervul.
Totul se face sub anestezie, asa ca, nu va durea!
Pacat ca nu te-ai dus anul trecut, ca nu se strica atat de rau si atunci se repara f usor si chiar fara injectie.
Sunt coinvinsa ca problema de anul trecut nu te-a tinut 1 an de zile legata de pat, dar ai fost prea fricoasa si uite ca dintirosul ala s-a stricat si mai rau.
Din pacate, acum trebuie reparat, pentru ca de-l lasi asa, urmatoarea data va trebuii scos si atunci va durea foarte tare.
Anestezie, si nu cred ca-ti pune plomba daca nu ai nervul omorat, O sa-ti faca anestezie, o sa-ti omoare nervul jumate si jumate cu un pasmanent 2 zile, dupa aceea o sa-ti sigileze maseaua si plomba.
In CV-ul meu dentar am 4 extractii(maselele de minte), 2 implanturi si vreo 6 plombe, plus cateva interventii pe canal...Inca sunt aici din cate se vede.Calm ca nu simti nimic, poate doar putin cand face anestezia.Intre o extractie dentara si o recoltare de sange pentru analize, crede-ma ca aleg prima varianta!
Depinde.Nu ai detaliat mult. Daca iti va face, sa stii ca nu doare aproape deloc.Da cu un spray mai intai sa amorteasca, iar injectia e o joaca de copii.Ai incredere...Nu te mint.