anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Virgina fiind se poate ca un ginnecolog sa zica ce anticonceptionale sunt bune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Pitzipoanca a răspuns:

Da, pentru ca el nu este virgin.

| Leutzbv a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Mai stii?happy

| 1992 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Ti-ai ales un nick-name potrivithappy

| Madalina1901 a răspuns:

Da bineinteles, poti lua anticonceptionale si daca esti virgina pentru ca iti trateaza diferite probleme precum acneea, dar daca ar fi sa iti dau un sfat as zice sa nu iei pentru ca pe mine m-au dereglat foarte tare.happy

| TreiSurori a răspuns (pentru Madalina1901):

Merita funda.

| katy a răspuns:

Daca e vorba de un chist pe ovar sau o alta problema la ovare, da este foarte posibil ca medicul sa prescrie anticonceptionale ca tratament

| Pitzipoanca a răspuns (pentru 1992):

De fapt, e un nick antitetic. E nasol ca nu se mai apreciaza umorul.laughing E nasol ca apare plafonarea, inca inainte de a atinge un maxim. E si mai nasol ca nu exista notiuni minime de anatomie si fiziologie...

| cashul a răspuns:

Nu. Foloseste peria de WC.

| 1992 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Nu te cred, anatomie si fiziologie am facut la facultate si am invatat pentru amandoua la fel de multhappy.Voi pune punct aici, pentru ca daca ma cobor la nivelul tau ma dobori cu experientawinking

| Pitzipoanca a răspuns (pentru 1992):

Virginitatea nu are niiiicio treaba cu anticonceptionalele. De multe ori, anticonceptionalele se prescriu pentru tratarea chisturilor ovariene. Si, in mod normal, se cer analize pentru prescriere. ^____^. De asta am sarit. happy. O zi faina sa ai.