| MariaAnastasia0202 a întrebat:

Vitiligo, oare exista șansa de vindecare? Va multumesc in speranta ca voi primi raspuns! Noapte binecuvântată!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Încearcă injecții cu vitamina D.

9 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu, nu exista un leac pentru Vitiligo.

| Goete a răspuns:

Nici Isus nu a vindecat. Doar crezul celor care au fost vindecati, a vindecat. Atata timo cat (te) intrebi, nu exista sanse

| Eireann a răspuns:

Vitiligo e incurabil. Sunt anumite tratamente care ajuta dar nu vindeca.

| sunmetal11 a răspuns:

Incearca produsele de aici
https://www.homeogenezis.com/catalog?q=vitiligo
sanatate!

| MariaAnastasia0202 explică:

Adevar graiti, insa stresul zilnic continuu, nu are nici o legatura cu credinta mea! O poveste trista din pdv medical, din copilarie (m-a marcat pentru toata viata), zic eu! Trauma a ramas,... in anul 2002 s-a declansat, la momentul acela aveam o singura pata pe glezna piciorului stang. Pacat, aici nu putem posta pze, un filmulet, sau audio...din vorbe, se intampla sa nu fim crezuti, intelesi. Va multumesc, o sa tin cont, ce-i drept, m-am revoltat pe cei care m-au adus in situatia... s-a facut gafe, nu greseli, de la o banala hepattita, am ajuns la ciroza lichida din cauza parintilor. Prostia se plateste, cine? Eu.

| MariaAnastasia0202 explică:

Eu nu corectez niciodată ( deși mă enervează cumplit la mine greșelile pe care le fac, acestea din starea...). Va cer scuze!

| MariaAnastasia0202 explică (pentru Donsavas):

Va multumesc!

| Donsavas a răspuns (pentru MariaAnastasia0202):

Cu placere! Poti incerca si ozonoterapia.

| MariaAnastasia0202 explică (pentru Goete):

Sumtem mult prea multi pacatosi pe pamant si plini de rautati! Da, CRED si sper ca NATURA ne va oferi o sansa... Cu CREDINTA, SPERANTA NU MOARE NICIODATA! Atata timp cat ne dam peste bot, unii la altii, nu ne mai vindecam... MARE ESTE DUMNEZEU SI RABDATOR CU NOI! DOAMNE AJUTA!