anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cand va treziti dimineata si va uitati in oglinda, aveti faţa ciudata?
Arata diferit, putin umflata....in orice caz arata diferit de modul in care arata ziua.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
prfml
| prfml a răspuns:

Prefer dimineata sa ma uit intr-o poza decat in oglinda laughing Si eu ma confrunt cu problema aceasta dimineata. Eu unul fac cateva exercitii, ma spal cu apa tinuta la frigider ssi dupa aceia iau micul dejun, o cafea si vreo 2 tigari inodate big grin, tocamai de aceea inainte sa ies din casa dimineata cel putin o ora stau si fac toate acestea ce le -am enumerat.

nony
| nony a răspuns:

Nu am curaj sa ma uit, bag capul in chiuvetá, ma spal.si am taiat-ohee hee

| SweetCandy a răspuns:

A mea nu, din contra arata bine, sunt odihnitabig grin

| Gabry a răspuns:

Am ochii mici umflatihee hee la cat "de devreme" ma culc euhee hee si parul il am tot incurcat pentru ca eu ma foiesc toata noaptea.

| fluturas a răspuns:

Arata cv mai diferit laughing... dar mie imi place love struck :p

ochii nu mi se deskid de tot zici ca sunt ochi de chinezoaika laughing
si parul imi sta destul de tare love struck laughingwinking

kiss

| alessyca a răspuns:

Poi toate pesoanele dupa somn au o fata "ciudata" sa zic asa laughing

| BabyPink a răspuns:

Pai cand ma trezesc imi place ca am tenul fin, de zici ca m-am dat cu fond de tenlove struck
Si imi place cum imi sta parul' love struck

| Ove a răspuns:

Nu ma uit dimineata in oglinda ca nu vreau sa am 7 ani ghinion.Acum sa lasam gluma deoparte, da am fata diferita fata de restul zilei. Apropo buna dimineata

| just|breathe a răspuns:

Da...asa arata... mie imi place cum imi sta parul dupa ce ma trezesc...hee hee)

| jedi_8834 a răspuns:

Femeia frumoasa ee frumoasa si dimineatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, diferita...mai odihnita si mai senina. Mai spre seara e ciudata de oboseala si nervii de peste zi, dar nu tine mult...pana dimineata! happy

Acum, fara gluma, daca iti sunt umflati ochii sau fata, trebuie sa mergi la medic. Astea sunt, din cate stiu, probleme cu rinichii, retentie de apa... deci urgent la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este desigur mai "umflata fata " dimineata pentru ca toata fizionomia este relaxata, dar depinde si cu ce ochi te privesti la prima ora, daca te asteapta o zi frumoasa in care te intalnesti cu iubi sau mergi la coafor faci manichiura pedichiura, sau iti cumperi ceva, atunci te trezesti toata un zambet, daca trebuie sa inveti sa ai grije de copil sau ai necazuri, este umflata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. asta poate fi din mai multe motive. insa. se spune ca o femeie este frumoasa sau nu atunci cand se trezeste. fara make-up, nearanjata.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cand ma trezesc am fata faina asa mata...parca`s data cu pudra, iar ochii negrii-negrii!:Xlove struck:X As vrea sa ramana asa toata ziualaughing!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da