| Maria2058 a întrebat:

Voi ce diete ati tinut si ati avut rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Http://www.getfit.ro/slabire/regim-slabire/dieta-pentru-slabire.html

Sfaturi de genul + SPORT. Ce am dat in link nu e o dieta propriu-zisa ( dietele sunt stupide ) ci principii de urmat, unele destul de complicate ( nu aberatii simple de genul multe fructe si legume, nu mai manca dupa ora 18 sau alte asemenea cretinitati ).

Eu am scazut de la 102 la 87 aplicand principiile alea + sport ( fara efort fizic nici nu se pune problema ).

| TechnoCocktail a răspuns:

Ce a recomandat cosmin este ce-l mai bun sfat! Dietele sunt stupide si iti afecteaza sanatatea. Mancat sanatos + sport te ajuta sa slabesti. Chestia cu nu manca dupa ora X e o prostie in mod normal nu mananci cu 2-3 ore inainte de culcare.

| andreeacarmenpristavu a răspuns:

Mananca multa salalta, nu manca multa paine, mananca fructe, NU MANCA DUPA ORA 18 SEARA

| Cosmin86 a răspuns (pentru andreeacarmenpristavu):

De ce sa nu manance dupa ora 18? de unde ai scos o asemenea aberatie? mai documenteaza-te inainte sa dai sfaturi periculoase pentru sanatate

| omicaminciunaalba a răspuns:

Dimineata mananci ca un rege la pranz ca un om obisnuit iar seara ca un cersetor faci mult sport seara dupa ora 7 nu bei apa sari coarda si ...cam atat