anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce faceti pentru a va trezi odihniti si a avea energie pe tot parcursul zilei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
37 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Dorm devreme!

| L1feDRAIN a răspuns (pentru WaterDrop):

"-dormitul pe o suprafata cat mai dreapta ajuta somnul si corpul"
Ai vrut sa spui pe o suprafata moale sau pozitionata orizontal. cred, nu dreapta... Incearca tu sa dormi pe beton.

Fara comentarii.

| CinVasileeee a răspuns:

Ma pun sa dorm mai devreme si nu stau pe calculator sau pe telefon!

| Ivan_Alin_1998 a răspuns:

Eu beau mereu doar pepsi casa am multa energie

| georgianastefi a răspuns:

Pentru a reusi sa te trezesti odihnit dimineata trebuie sa respecti ciclul de somn. Un ciclu de somn dureaza 90 de minute.
Probabil ai observat ca chiar daca te culci mai devreme dimineata te trezesti mai obosit si asta din cauza faptului ca te-ai trezit in mijlocul unui ciclu de somn.Cel mai bine este sa te trezesti la finalul unui ciclu de somn.
Dar cum sa faci asta? Exista diverse aplicatii pe care le poti instala sa te ajute cu aceasta problema. Tu trebuie sa scrii ora la care vrei sa dormi(sau la care vrei sa te trezesti), iar aplicatia iti va spune ora EXACTA la care trebuie sa te bagi in pat( sa te trezesti). Vei observa ca incepi sa fi tot mai odihnit dimineata si te vei putea trezi mult mai usor.O astfel de aplicatie in care eu am mare incredere se numeste "CALCULATOR SOMN"
De altfel dimineata cand te trezesti poti incepe sa faci cateva excercitii usoare care sa te puna pe picioare. Exista chiar si o aplicatie ( nu mai stiu cum se numeste), care atunci cand iti suna alarma nu se opreste pana nu faci destula miscare in casa.
Sper ca te-am ajutat

| Loredana45 a răspuns:

Ma pun la somn pe la 22:30 inainte ma asigur ca ma-mdus la baie. Apoi imi asez perna cat mai jos posibil chiar fara permna daca poti, ma invelesc cu un cersaf sa mu imi fie cald si nici frig! Dimineata beau o cana de apa rece, nu cafea su energizant! Pe parsursul zilei beau multa apa ceea ce ma face sa ma simt mai relaxata si mai energizata. Mananca cat de sanatos poti!

| albonifiras06 a răspuns:

Cam nimic. Pur si simplu asa mi-e firea.

Întrebări similare