anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi considerați sau nu depresia o boală? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
68 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ca Sprite e mult mai ok decat Cola sau Pepsi! Si eu mai bagam Sprite destul de des, am cam renuntat de ceva vreme incoace...

| raMLesS a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

E foarte grav daca nu ai mocheta in casa.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru raMLesS):

Am parchet, centrala merge bine-mersi. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Toate sucurile își pierd farmecul daca bei prea des, se pierde gustul, tot. tot apa e baza, e nemuritoare.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, si fara termen de garantie, daca e tinuta intr-un recipient ca lumea si in conditii optime. happy P.S. In vino veritas, si mama ce-ar mai merge un whisky...

| Onisim10 a răspuns:

Depresia poate fi și mai contagioasă că o boala, de exemplu, ai diabet zaharat, ok, nu ai voie să mănânci cantități de zahăr mai mult decât este proscris in dosar.
In schimb depresia îți ia mințile daca nu știi să o controlezi, și se poate întâmpla să te sinucizi până la urmă, deci e foarte grea depresia.

| doctorandus a răspuns (pentru StrongHeart):

Nu a existat un zeu Moloh. Moloh era numele sacrificiului unui copil către Yahweh.

Întrebări similare