| Pichakchiu a întrebat:

Voi consumați dulciuri? De câte ori pe săptămână?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Am săptămâni in care mănânc zilnic și săptămâni in care nici nu mănânc. Depinde. Prefer lucrurile sărate mai mult.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Consum neregulat. Am saptamani in care nu consum, si saptamani in care consum multe.

| Frank51 a răspuns:

Dulciuri nu, glucide da.

| SilentRain a răspuns:

In fiecare zi

| Sofer a răspuns:

De 2 3 ori.

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, cam de vreo 3 ori pe saptamana.

| Pichakchiu explică (pentru Nirvanaaa):

Și cam ce? Toată ziua numai dulciuri? În ce cantitate și în ce parte a zilei,? Dar de ce faci asa? Te ingrasa?

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Pichakchiu):

Dulciuri de casa. Nu, nu toată ziua și nu în cantități mari. Da, mă ingrasau și mi se făcea foame relativ repede după ele, deci nu aduceau un aport nutritiv bun.

| Pichakchiu explică (pentru Nirvanaaa):

Asa este. Câteodată ma gândesc și eu ca mai bine mănânc ceva fructe decât ceva mic și dulce. Dar ma atrag și dulciurile. E ceva psihic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. De vreo 3-4 ori.

| Pichakchiu explică (pentru anonim_4396):

Ce fel de dulciuri? Și în ce cantități?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pichakchiu):

De patiserie sau preparate în casă.

| 4ndr33y a răspuns:

Consumam zilnic, mai ales seara si mi-a venit rau, am ajuns in criza hipertensiva cu tahicardie la urgente, adica naspa cu inima din cauza dulciurilor si a mancarii sarate.
Acum consum ocazional, sunt mult mai atent, nu mai beau sucuri, nu ma mananc sarat.

| Pichakchiu explică (pentru 4ndr33y):

Și te poți abține?

| 4ndr33y a răspuns (pentru Pichakchiu):

Cu greu, dar da. Nu mai cumpar si daca nu le am acasa, nu mananc.

Întrebări similare