Creierul adesea este si poate fi inselat, de aceea exista iluzionisti si magicieni, speculeaza aceasta reactie intarziata sau uneori inexistenta a creierului de a percepe anumite cadre, imagini, miscari complexe.
Timpul meu e prea prețios pentru iluzi.
Aseară m-am intins cu fața-n sus spre lună și mi-am aprins un Trabuc aromat cu cremă de ciocolatț. Timp de două ore nu m-am găndit la nimic decăt la căt de frumosă-i viața langă lună și trabuc
Da cerul e frumos noaptea cand fumezi. Vezi luna, stele si eventual alte luminite.
Poate este un semn că trebuie să mergi la un control și să îți cumperi ochelari.
Da creierul uman e foarte inteligent in cazul lucrurilor neclare sau a celor aparute pe neasteptate, creierul pune imaginea cea mai probabila care e depozitata in memoria trecuta si apare instantaneu, dar daca editarea facuta de creier e infirmata de vedere acea imagine "editata" e aruncata la cos.
Toti am avut experienta intoarcerii brusca a privirii si in primele fractiuni de secunda vedem (de exemplu) o pisica dar apoi realizam ca e doar o carpa in forma/culoarea pisicii.
Esti mioapa.
Eu vad surprinzator de bine avand in vedere ca de 8 ani lucrez cu ochii in ecrane 10 ore pe zi.
Can_Lin_1993 întreabă: