| LaviniuA a întrebat:

Voi cum vedeti la distanta?
Eu ma tot uitam pe geam catre un bloc de vizavi. Mi se parea ca e o pisica pe pervazul geamului. Ajunsesem sa ma uit din 5 in 5 minute, ca nu intelegeam de ce sta nemiscata acolo. Ma temeam sa nu cada straight face
Pana la urma am realizat ca e un furtun mai gros, probabil de la un aparat de racit camera.
Vi s-a intamplat vreodata iluzii optice de genul? laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| AdrianFoanga a răspuns:

Nu. Eu am ochelari.

| Hyperion7 a răspuns:

Oh,cam așa sunt și eu cu vederea de la distanțălaughing

| snsnssajsnana a răspuns:

Esti mioapa.
Eu vad surprinzator de bine avand in vedere ca de 8 ani lucrez cu ochii in ecrane 10 ore pe zi.

| Drake21 a răspuns:

Cu vederea stau bine cu auzul uneori aud ca ma striga si nu ma striga nimeni

| RAY a răspuns:

Da,am văzut o fata frumoasa dar era transsexuala ))))))

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

E m ai naspa ca vederea, ca te duci degeaba pana acolo si nu te a strigat nimeni si asa devii nebun

| petrisor23 a răspuns:

Da creierul uman e foarte inteligent in cazul lucrurilor neclare sau a celor aparute pe neasteptate, creierul pune imaginea cea mai probabila care e depozitata in memoria trecuta si apare instantaneu, dar daca editarea facuta de creier e infirmata de vedere acea imagine "editata" e aruncata la cos.
Toti am avut experienta intoarcerii brusca a privirii si in primele fractiuni de secunda vedem (de exemplu) o pisica dar apoi realizam ca e doar o carpa in forma/culoarea pisicii.

| dullcat a răspuns:

Nu, de aceea port ochelari. laughing

| Simpatic a răspuns:

Creierul adesea este si poate fi inselat, de aceea exista iluzionisti si magicieni, speculeaza aceasta reactie intarziata sau uneori inexistenta a creierului de a percepe anumite cadre, imagini, miscari complexe.

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Inca nu sunt la nivelul lui nane sa aud : scoala-te din pat rolling on the floor))))

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Poate este un semn că trebuie să mergi la un control și să îți cumperi ochelari.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Timpul meu e prea prețios pentru iluzi.
Aseară m-am intins cu fața-n sus spre lună și mi-am aprins un Trabuc aromat cu cremă de ciocolatț. Timp de două ore nu m-am găndit la nimic decăt la căt de frumosă-i viața langă lună și trabuc

Răspuns utilizator avertizat
| LaviniuA explică (pentru RAY):

Sper ca ti-ai dat seama la timp laughing

| LaviniuA explică (pentru DeMicUnCălător):

Da cerul e frumos noaptea cand fumezi. Vezi luna, stele si eventual alte luminite.

| LaviniuA explică (pentru dullcat):

Eu mai port pentru citit uneori. Acum chiar vad o pisica big grin

| dullcat a răspuns (pentru LaviniuA):

Ce-i drept si eu am crezut intr-o seara ca in fata mea, la distanta, se afla o pisica (care de obicei cutreiera zona), insa era doar o gura de aerisire pentru canal. laughing)

| RAY a răspuns (pentru LaviniuA):

Poate te uiți în oglindă și te vezi pe tine că o pisicuță