| JCDenton a întrebat:

Voi mergeti la plimbare (random walks)? Daca da, de cate ori pe saptamana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Zilnic, dimineata si seara, mergand la munca.

| MarianWLF a răspuns:

Alerg zilnic si ma simt foarte bine, e benefic si mersul, intr-o ora de mers in rimt alert poti arde 300 kcal, daca e drumul elevat si mai mult.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da chiar ies des.

| TimberWolf a răspuns (pentru suntserios):

Mergem sa ne plimbam amandoi?

| ReddY25 a răspuns:

Da,tu?

| Furnicuta000 a răspuns:

Mie imi ajunge si plimbarea de 500m dus 500m intors pana la lidl

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, am plimbare zilnică. Nu stau mult afara, dar as înnebuni fără ea.

| TimberWolf a răspuns:

Da, mai mereu, imi place sa merg pe jos ma destreseaza, merg rapid si ma linistesc/relaxez.

| LisaJulie a răspuns:

Peste tot! Chiar dacă stau intr-un loc cu case! E liniște și pace ca sunt departe de autostrada

| Cinic a răspuns:

Da imi place foarte mult sa ma plimb. Singura problema cand ma plimb este ca intru si mai tare in overthinking.

| TimberWolf a răspuns (pentru Cinic):

Cu somnul cum stai?

| Cinic a răspuns (pentru TimberWolf):

Nasol. Ca lucrez in 3 schimburi. Alternez de la zile in care fac flotari pana ma epuizez, pana la zile in care stau ca o leguma toata ziua in pat.

| Cinic a răspuns (pentru TimberWolf):

Lupica am vz mesjul de la tine, dar cred ca tu ai selectat sa iti poata raspunde doar " seniorii". Sa zicem, ca sunt aproape de Bucuresti happy

| TimberWolf a răspuns (pentru Cinic):

Nu am setat nimic, nu poti tu trimite fiind utilizator junior.