| DonMecanico a întrebat:

Vreau neaparat un raspuns bun va rog, care este mai bun pentru cosuri si petele ramase de la ele, ulei de masline sau mibazon? thinking, nu spuneti-mi sa ma duc la dermatolog pentru ca am fost si nu mi-au trecut toate;-j, deci eu vreau doar rasp la ce-am intrebat eu, in rest nu i-au in considerare raspunsuriile, si daca imi veti spune ca e mai bun uleiul de masline, spuneti-mi la cat timp sa ma dau cu el si cum. putin / mult, masat. etc. ofer mare funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BruthalHeart a răspuns:

Eu as opta pentru uleiul de masline care trebuie aplicat uniform cu o cantitate medie dupa care masat dar s-ar putea ca cea ce ti-a dat medicul sa fie si mai bun dar sa nu actioneze asa rapid cosurile au nevoie de timp ca sa se retraga chiar daca folosesti creme sau alte substante

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DonMecanico explică (pentru DemonaMortiss):

Cum se numeste acel lichid si cat costa, ti-au dat rezultate? te scapa si de pete? big grin

| hummmer a răspuns:

Foloseste si Mibazon, e antibiotic.